home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter

Open Sportaanbod Zomer 2023

Deze zomer staat Keerbergen volledig in het teken van sporten! Niet enkel rond het Sportcomplex, maar ook op andere locaties in Keerbergen kan je extra sportplekken ontdekken. Het volledige open sportaanbod is vrij en gratis toegankelijk voor iedereen die zin heeft om te bewegen en dit van 1 juli tot en met 31 augustus 2023. Met andere woorden: trek deze zomer naar buiten en sport want #sportersbelevenmeer!

Waar kan je sportplekken ontdekken?

  • Sportcomplex Keerbergen (Putsebaan 103, 3140 Keerbergen)

Op het Sportcomplex Keerbergen staat sporten al langer centraal. Deze zomer zetten we dan ook de volgende accommodaties graag nog eens extra in de verf. Sporten is hier gratis en vrij toegankelijk van zonsopgang tot zonsondergang!

Kom naar het basketpleintje voor een 3x3 basketmatch of om te shotten naar de ring! Op het enkele beachveld kan je er een echte zwoele zomer van maken met een partijtje beachvolleybal. Aan de petanquebanen kan je iedereen uitdagen om een petanquebal te werpen of een KUBB spel te spelen. Train deze zomer op de buitenfitness, alleen of onder vrienden.

Basket

  • Kasteelpark (Haachtsebaan 85, 3140 Keerbergen)

Aan de speeltuin in het Kasteelpark zal deze zomer een skateramp staan. Breng je eigen skateboard mee en oefen allerlei tricks op de ramp!

Ook staat er in het kasteelpark de IPitup beweegbank. Deze beweegbank heeft sinds begin juni een volledig nieuwe app, te downloaden op je gsm. Zo heb je altijd een gratis coach en een gamma aan honderden oefeningen op zak om je eigen workout aan de bank af te werken!

Download de beweegapp hier!

Beweegbank

  • City Golf Keerbergen (startplek: GC Den Bussel, Haachtsebaan 54, 3140 Keerbergen)

Na alle grote steden komt het concept ‘city golf’ deze zomer overgewaaid naar Keerbergen! Ontleen je golfmateriaal in GC Den Bussel en trek er met je gezin of vrienden op uit om het city golf parcours van 3 kilometer doorheen Keerbergen te ontdekken! Onderweg kom je 10 holes tegen die je in zo weinig mogelijk slagen afwerkt. Het golfmateriaal ontlenen kan volledig gratis tijdens de openingsuren van het vrijetijdsloket in GC Den Bussel of in de bibliotheek voor een waarborg van € 10,00.

Openingsuren GC Den Bussel tijdens de zomermaanden:
Maandag: 14u-16u30 / 18u-20u (bib)
Dinsdag: 9u – 12u / 14u- 16u30
Woensdag: 9u – 12u / 14u-16u30 / 18u-20u (bib)
Donderdag: 9u – 12u / 14u – 16u30
Vrijdag: 9u-12u
Zaterdag: 9u-12u (bib)
Zondag: gesloten

City Golf Keerbergen

  • Freerunning

Freerunning is een manier om je op een zo vloeiende en efficiënte manier te verplaatsen van punt A naar punt B. Daarnaast doe je ook zoveel mogelijk ‘tricks’ en kunstjes om het er zo spectaculair mogelijk te laten uitzien. Deze zomer strijkt er een hele freerunning opstelling neer in Keerbergen. Om de locatie te bepalen hebben we jouw hulp nodig!

Via het gloednieuwe participatieplatform ‘Keerbergen denkt mee!’ kan jij je stem uitbrengen!

Stemmen kan hier van 1 tot en met 14 juni 2023 

Freerunning opstelling

 

Deel op facebook
Deel op twitter