Skip to main content
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
home-page
Deel op facebook
Deel op twitter
Ga terug naar het overzicht van nieuwsitems

Zitbanken op komst !

De langverwachte zitbanken en picknicktafels, waarvoor Keerbergenaars locaties hebben voorgesteld en gestemd, zullen binnenkort geplaatst worden.

In de week van 15 april worden in elk natuurgebied van Keerbergen: de Broekelei, het Pommelsven en de Kruisheide 2 boomstamzitbanken geplaatst. Deze authentieke zitgelegenheden zijn vervaardigd door Natuur- en Landschapszorg, een organisatie die kansen biedt aan doelgroepwerknemers in hun houtwerkplaats. Het lokale hout, beheerd van boom tot bank binnen één bedrijfsvoering, benadrukt het duurzame karakter van dit project. 

De andere zitbanken en picknicktafels zullen hun plaats vinden in de maand juni. Bij de Molen staat een rolstoelvriendelijke picknicktafel gepland, waardoor deze plek voor iedereen toegankelijk wordt.

We hopen dat deze nieuwe zitbanken en picknicktafels niet alleen rustpunten zullen zijn voor wandelaars en natuurliefhebbers, maar ook plekken waar spontane ontmoetingen kunnen plaatsvinden. Het is een prachtig voorbeeld van hoe we samen kunnen werken om onze gemeenschap te versterken en te genieten van al het moois dat Keerbergen te bieden heeft.

We bedanken jullie allemaal voor jullie betrokkenheid bij dit project.

Deel op facebook
Deel op twitter