Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Jij als fietser

Kruispunt Oude Putsebaan en A.Cleynhenslaanslaan

Geef kort aan waarom?

Regelmatig heel gevaarlijke toestanden met wagens en vrachtwagens komende van de Schrieksebaan die niet stoppen. De Achiel Cleynhenslaan is een heel belangrijke fietsstraat.

Wat is jouw voorstel om de situatie te verbeteren? (bv. betere en bredere fietspaden, meer voorrang voor fietsers, betere verlichting van fietspaden, etc.)

Nog los van asociale chauffeurs is het moeilijk voor auto's die van de Schrieksebaan komen om fietsers die naar het centrum rijden tijdig op te merken. Ofwel moeten de zichtlijnen worden vrijgemaakt ofwel moeten er technologische hulpmiddelen worden geïnstalleerd, bvb verkeerslichten die op rood springen telkens er een fietser nadert op de A.Cleynhenslaan (cf. Kruispunt fietssnelweg en Mechelsesteenweg in Nossegem). Overigens is het parcours dat fietsers zouden moeten volgen die van de Tremelobaan nr de Schrieksebaan rijden erg onlogisch. De herinrichting van dit kruispunt kan niet losgezien worden van volwaardige fietspaden langs de volledige lengte van de Oude Putsebaan.
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties