Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Jij als fietser

Fazantendreef

Geef kort aan waarom?

Door het ZEER hoge aantal auto's die de Fazantendreef gebruiken als sluipweg richting Brussel om de lichten te vermijden, én door hun onaangepaste snelheid wordt je als fietser door de Fazantendreef meermaals op je traject letterlijk in de kant gereden. Nochtans is dit een straat die erg veel gebruikt wordt door schoolgaande jongeren die met de fiets naar het atheneum of naar don bosco rijden. Bovendien maakt dit deel uit van een fietsknooppuntnetwerk.

Wat is jouw voorstel om de situatie te verbeteren? (bv. betere en bredere fietspaden, meer voorrang voor fietsers, betere verlichting van fietspaden, etc.)

De straat afsluiten voor sluipverkeer. Dit kan door ofwel te knippen (paaltjes op een strategische manier te zetten zodat het verkeer simpelweg niet meer doorkan, maar wel nog fietsers), ofwel er een fietsstraat van te maken in combinatie met uitgezonderd plaatselijk verkeer. Verbod voor vrachtwagens! ik nodig u zeer vriendelijk uit op een schooldag 's morgens tussen 7u45 en 8u30 een kijkje te komen nemen in de Fazantendreef.
0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties