Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Jij als fietser

Kruispunt Oude Putsebaan - Haachtsebaan - Kruishoevestraat.

Geef kort aan waarom?

Als je vanuit Putte het kruispunt (enkelzijdig fietspad waardoor je tegen het verkeer inrijdt) oprijdt richting Haacht (Haachtsebaan) dien je op het dubbelzijdig fietspad van de Haachtsebaan te rijden en dan ...niets meer enkel een oversteekplaats voor fietsers 200m verder thv huisnummer 158 wat maakt dat je heel de tijd tegen het fietsverkeer in moet rijden. Die oversteekplaats ligt dan ook nog eens tegenover het huis Haachtsebaan 153 alwaar het fietspad doodleuk op de rijbaan verschuift zonder de minste signalisatie wat het echt levensgevaarlijk maakt!! Moest je de oversteekplaats aldaar nemen aan de oude Putsebaan dan moet je de bocht nemen richting Keerbergen maar aldaar is er geen oversteekplaats op de Haachtsebaan voorzien als je zo richting Haacht zou willen rijden wat maakt dat iedereen de eerste optie dient te nemen en dit zeer gevaarlijke situaties veroorzaakt ook aan de kruising met de Kruishoevestraat aangezien de voertuigen die daaruit komen niet letten op dubbelzijdig fietsverkeer!!

Wat is jouw voorstel om de situatie te verbeteren? (bv. betere en bredere fietspaden, meer voorrang voor fietsers, betere verlichting van fietspaden, etc.)

Heraanleg voornoemd kruispunt (rond punt? ) waarbij de nadruk ligt op veiligheid voor de zwakke weggebruiker waardoor het zwaar verkeer sowieso verrtraagd wordt en dit alzo hun verkeersveiligheid ook ten goede komt!! Doe hier aub iets aan voor er doden of zwaargewonden te betreuren zullen zijn want dagelijks heb je hier heel wat zeer (levens!)gevaarlijke situaties!!! 

0
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties