Deel op facebook
Deel op X
Deel op facebook
Deel op X
Ontdek het thema

Jij als autobestuurder

kruispunt Muizenveld - Putsebaan

Geef kort aan waarom? (bv. doorstroming, veiligheid, parkeerproblemen, etc.)

Te weinig zichtbaarheid van voetgangers en fietsers bij het uitrijden van het Muizenveld. De straat is te smal, de elektriciteitscabine ontneemt het zicht richting centrum waardoor een zeer onveilige situatie ontstaat.

Wat is jouw voorstel om de situatie te verbeteren? (bv. minder sluipverkeer, betere doorstroming, meer deelwagens, etc.)

Meer spiegels voor meer zichtbaarheid bij het uitrijden van het Muizenveld. Een duidelijke markering op de grond voor fietsers, voetgangers. En waarom niet terug de doorgang Putsebaan - Oude Putsebaan openstellen zodat het meeste verkeer komende van Putte daar reeds linksaf kan slaan?! Dan wordt het kruispunt Muizenveld - Putsebaan terug leefbaar voor de inwoners van het Muizenveld (waarvan vele kinderen die zich met de fiets naar school en hobby's verplaatsen) en ook alle achterliggende straten zoals de Bakestraat e.a. waarvan ook veel schoolgaande jeugd door het veld rijdt om de Putsebaan te bereiken.
1
Log in om te reageren

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u eerst registreren/aanmelden.

Aanmelden

Reacties

1000% gelijk maar met deze omhooggevallen politiekers komt er niks van in huis, ongelofelijke klungelaars die alleen bezig zijn let hun ijspiste en fonteintjes op de markt. Zelfs hun nieuw geplaatste verkeerslichten aan de kerk laten het afweten.